Presseskriv

ALTERNATIV OG KRITIKERROST ROCK!

 

Live leverer Bergtatt et helstøpt rockeshow med en fantastisk vokalist og gamle folkeinstrumenter i front, dette gir dem en unik nordisk sound som skiller dem fra andre rockeband. Bergtatts musikk spenner fra drivende og suggererende rock til magiske og mystiske stemninger.

 

 

"En av årets bästa album!" - Sweden Rock Magazine

"Ei av årets beste skiver!" - Metal Norge

"Vanskelig å ikke la seg bergta!" - Bergens Tidende

"Bergtatt spår jeg en stor fremtid!" - NRK P1

"Bergtatt er en opplevelse live!" - LiveCity

 

 

Bergtatts forrige plate "Lagnadsoger" høstet gode kritikker i hele skandinavia og nordens største hardrockblad, Sweden Rock Magazine, trykket Bergtatt til sitt bryst og kåret plata til en av årets beste plater. Det samme gjorde Metal Norge. Plata ble spilt inn og mixa i legendariske Crystal Canyon Studio av Anders Møller og Tomas Pettersen som har jobbet med band som Turbonegro, Gluecifer, Hellacopters, Ulver, Amulet, Dum Dum Boys, Thom Hell og mange fler...

 

Med seg på plata har de Turid og Anne Marit fra Katzenjammer som gjestevokalister og

Steinar Ofsdal på fløyte. 

 

Debutplata "Røtter" ble utgitt i 2009, da spilte de på by:Larm og ble anbefalt av by:Larm til festivalen Nordklang i Sveits der de headlina fastivalen. De har spilt mange konserter på store festivaler siden dette.

 

 

Bergtatt Akustisk

 

Bergtatt gjør også akustiske konserter som passer veldig bra på visefestivaler og mindre scener med sittende publikum.

 

Bergtatt leverer en helstøpt akustisk konsert der gode historier og låter er vevd sammen i et spennende tekstlig og musikalsk univers. Bergtatt frontes av en fantastisk vokalist og gamle nordiske folkeinstrumenter som nøkkelharpe og dreielire blandes fint sammen med kassegitar, bass og perkusjon.

 

“Bergtatt spår jeg en stor fremtid!” - NRK P1

“Vanskelig å ikke la seg bergta!” - Bergens Tidende

"Bergtatt er en opplevelse live!" - LiveCity

 

Hør akustisk musikk under fanen "Unplugged"

 Bergtatt4